Google Translate

  • YAKIN GEÇMİŞ

    Yıldırım Blog Uzmanı(YBU)
    Bildiğimiz kadar doğruyuz, bilmediğimiz kadar eksik. Blogger tarafından desteklenmektedir.
    17 Haziran 2017 Cumartesi

    İkitelli-Ataköy ve Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Depo Sahası ve Bağlantı Tünelleri İşi Protokolü Hk.

    Karar Özetiİkitelli-Ataköy ve Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Depo Sahası ve Bağlantı Tünelleri İşi Protokolü Hk.
    Karar Tarihi11 Mayıs 2017
    Karar No745

    İhale Metni
    İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 08.05.2017 tarihli birleşiminde 2017/825 sayı ile komisyonumuza intikal eden Avrupa Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü’nün 08.05.2017 tarih ve 1684 sayılı yazısında;

    BAŞKANLIK MAKAMINA
    Belediyemiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü arasında 2017-12 Protokol Id'Ii "İkitelli-Ataköy Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri ve Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Depo Sahası ve Bağlantı Tünelleri İnşaatı Yapımı işleridir.”  protokolü hazırlanarak yazımız ekinde sunulmuştur.
    Makamınızca da uygun görüldüğü takdirde, yazımız ekindeki protokolün 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 18 inci maddesinin (g) bendi ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 75.maddesi gereğince karar alınmak üzere yazımızın  Büyükşehir  Belediye Meclisine havalesini  olurlarınıza arz ederim denilmektedir.

    KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Teklif komisyonlarımızca incelenmiş olup; teklif konusu ek’li protokolün imzalanması ve uygulanması 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. ve 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 18 (g) maddeleri uyarınca komisyonlarımızca uygun bulunmuştur.

    Meclisimizin onayına arz olunur.”

       Şeklinde hazırlanan Hukuk – Ulaşım ve Trafik – Altyapı Mesken ve Emlak Komisyonları müşterek raporu; İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı, Mayıs Ayı Toplantılarının 11 Mayıs 2017 tarihli 4. birleşiminde okunarak, yapılan işaretle oylama neticesinde raporun aynen ve Oybirliği ile kabulü kararlaştırılmıştır.
    • Blogger Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Item Reviewed: İkitelli-Ataköy ve Kabataş-Mahmutbey Metro Hattı Depo Sahası ve Bağlantı Tünelleri İşi Protokolü Hk. Rating: 5 Reviewed By: econometri00
    Scroll to Top