Google Translate

  • YAKIN GEÇMİŞ

    Yıldırım Blog Uzmanı(YBU)
    Bildiğimiz kadar doğruyuz, bilmediğimiz kadar eksik. Blogger tarafından desteklenmektedir.
    5 Mart 2015 Perşembe

    ESENBOĞA MERKEZ KAMPÜS ALT YAPI ÇALIŞMALARI İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR



    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden yapılan açıklama;

     TOKİ Başkanlığınca yapımına devam edilen Üniversitemiz Esenboğa Kampüsü 1. Etap inşaatının 2015 yılı sonu itibarı ile tamamlanması için kampüs alanımızın elektrik, su, yol, doğalgaz, internet, içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinin üst yapı inşaatları ile eş zamanlı olarak tamamlanması için kamu ve özel sektör kurumları ile istişare toplantıları Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından planlanmıştır.
       Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Fatih UŞAN ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Sayın Metin İMAMOĞLU’ndan oluşan Üniversitemiz Heyeti,  Devlet Su İşleri Genel Müdürü Sayın Ali Rıza DİNİZ, Orman Genel Müdürü Sayın  İsmail ÜZMEZ, Enerjisa Genel Müdür Yardımcısı Sayın Aydın URAL  ve Başkent Gaz Genel Müdürü Burhan ÖZCAN ile koordinasyon ve planlama toplantıları gerçekleştirmiştir.
    İlgili diğer kurumlarla da toplantılar yapılmaya devam edilecektir.

    Böylelikle Esenboğa, Yenice, Dumlupınar ve Kızılca'ya kadar olan bölgede altyapı da tamamlanmış olacak. İmarlı olan bölgeler için artık kazma vurulabilir. 
    • Blogger Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Item Reviewed: ESENBOĞA MERKEZ KAMPÜS ALT YAPI ÇALIŞMALARI İÇİN KOORDİNASYON TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR Rating: 5 Reviewed By: econometri00
    Scroll to Top